Ο σύλλογός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αποδεχτεί με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την ευγενική χειρονομία του υπ.βουλευτή του νομού Πέλλας του κόμματος ΜΕΡΑ25 κ.Λεωνίδα Τούσια να προσφέρει ένα ποσό από τα χρήματα της προεκλογικής του εκστρατείας στο σύλλογό μας.

Συγκεκριμένα ο κ.Τούσιας που ήταν πάντα αρωγός και υποστηρικτής του συλλόγου μας, μας δήλωσε πως δεν ήθελε να διαθέσει χρήματα που θα πάνε χαμένα σε διαφημιστικό υλικό, συνεντεύξεις και ενοικίαση γραφείου για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος που εκπροσωπεί και επιθυμούσε να εναποθέσει το ποσό αυτό για κάποιον ιερό σκοπό.
Σκέφτηκε λοιπόν και μας πρότεινε να δωρίσει τα χρήματα αυτά στον σύλλογό μας για να αξιοποιηθούν κατάλληλα.
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και διανύοντας μια προεκλογική περίοδο στη χώρα μας όπου ξοδεύονται μεγάλα ποσά από τα κόμματα για διαφημιστικό υλικό και προώθηση, που αν διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς θα έπιαναν τόπο, μας συγκινεί αφάνταστα η σκέψη και η χειρονομία του κυρίου Τούσια και ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές.
Τον ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε να έχει υγεία, δύναμη, πάντα διάθεση για προσφορά και καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ