Την Τετάρτη 12 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το 12ο Αντι-καπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ «Εθίσου στον Αθλητισμό» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος στις 31 Μαΐου.

Στον τελικό αναμετρήθηκαν οι ομάδες: «Red Hot Peppers» και «Rock84» και ο αγώνας έληξε με νικήτρια τους «Rock84» και σκορ 81-51. Πολυτιμότερος παίκτης μετά από ψηφοφορία του κοινού αναδείχθηκε ο Άγγελος Λούσης. Στο διαγωνισμό των 3 πόντων διακρίθηκαν οι: Ροδοβίτης, Κεχαγιόγλου και Μακρίδης, ενώ το βραβείο Ήθους μετά από τη μεταξύ των ομάδων ψηφοφορία το μοιράστηκαν οι ομάδες «ΕΠΑΛ» και «TeacherSonics» για την εν γένει συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Τρίτη ομάδα του Τουρνουά αναδείχθηκε η «NEMESIS» μετά από την αναμέτρησή τους στον μικρό τελικό της Δευτέρας 10 Ιουνίου με την ομάδα «EDESSALON» και σκορ 44-28.

Τις απονομές πραγματοποίησαν η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα» κ. Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος του «Ευ ζην» και μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα» κ. Δ. Γιώγας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Λαμπρόπουλος και ο Υποδιευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας κ. Δ. Γεωργίτσας.
Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες, τους παίκτες που συμμετείχαν, τους διαιτητές και τη γραμματεία, την ΕΚΑΣΚΕΜ, το προσωπικό του ΔΑΚ, τον Ηλία Ροδοβίτη για την παροχή Α’ Βοηθειών στη διάρκεια του Τουρνουά και επίσης τον Ορθοπεδικό κ. Κων/νο Λαμπρόπουλο για την παρουσία του ως ιατρού αγώνα στον μικρό και μεγάλο τελικό, τους χορηγούς του Τουρνουά και κυρίως την εταιρεία «Agrifreda» για την χορηγία των εμφιαλωμένων νερών, τους γονείς και τα παιδιά που ήρθαν και χάρισαν τα βιβλία και τα παιχνίδια τους.

Τέλος ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό που με την παρουσία του έχει καταστήσει εδώ και 12 συνεχόμενα χρόνια το Αντι-καπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ, έναν νέο θεσμό της πόλης.