Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και ώρα 20.30΄ σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. Έγκριση οριστικής παραλαβής της «Προμήθειας ενός μεταχειρισμένου ισοπεδωτή γαιών (Γκρέιτερ)» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
2. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Έδεσσας και της ΔΕΥΑΕ, για την εκτέλεση των εργασιών αποχέτευσης ομβρίων στο πλαίσιο του έργου «Ενοποίηση τουριστικού με εμπορικό κέντρο Έδεσσας», έγκριση των όρων της σύμβασης και ορισμός μελών της επιτροπής παρακολούθησης (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
3. Έγκριση σχεδίων εκκένωσης κατοικημένων περιοχών του Δήμου Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
4. Έγκριση πλακόστρωσης – αποκατάστασης υφιστάμενων πεζοδρομίων στην οδό Γ. Ρίτσου στην Έδεσσα, από την εταιρεία «Ypostirixis Group IKE» (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
5. Έγκριση του πρακτικού συνεδρίασης εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων
για τις Βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
6. Αποδοχή συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στην Πρόσκληση για την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου και στους εισηγητές των θεμάτων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΓΚΙΟΥΡΟΣ