Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (12 Ιουνίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 53χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα οικίας και αποθήκης που χρησιμοποιούσε, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν:

• ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 66,4 γραμμαρίων,
• ένα δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα,
• 20 ναρκωτικά δισκία και
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (12 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο 17χρονες ημεδαπές, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα μπήκαν παράνομα σε οικία 68χρονης στις Σέρρες και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (12 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 53χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν 14 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 17 ετών και 6 μηνών, για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (12 Ιουνίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 57χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει 4 αλλοδαπές γυναίκες που είχαν εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό την διευκόλυνση της εισόδου τους. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή του 57χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.