Σύλληψη για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων

Συνελήφθη χθες (16 Ιουλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, 41χρονος αλλοδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας. Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 14 και 15 Ιουλίου 2019, ο συλληφθείς χρησιμοποίησε σε συναλλαγές του σε περιοχή της Χαλκιδικής, άλλα πέντε χαρτονομίσματα αμφιβόλου γνησιότητας, ονομαστικής αξίας 100 ευρώ το καθένα.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (16 Ιουλίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 73χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 340 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (16 Ιουλίου 2019) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 45χρονη ημεδαπή, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θράκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα στις 3 Ιουνίου 2019, υποδυόμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η., αφαίρεσε από οικία 86χρονης ημεδαπής σε περιοχή των Σερρών, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και χρυσά νομίσματα, αφού την έπεισε προηγουμένως να τα τοποθετήσει μέσα σε πετσέτα, για να τα προφυλάξει από δήθεν κίνδυνο πυρκαγιάς λόγω βραχυκυκλώματος.