Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 52χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να καλλιεργεί σε αποθήκη σε περιοχή του Κιλκίς 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2019) το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 32χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για κλοπή, σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2019) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 35χρονος ημεδαπός, διότι το πρωί της προηγούμενης μέρας, αφαίρεσε στην Κατερίνη ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.