Με τη μαζική συμμετοχή επισκεπτών, τη μεγάλη κινητικότητα στα πολύ ενδιαφέροντα περίπτερα, τις ευχάριστες ώρες ψυχαγωγίας στο λούνα παρκ, τις οικογενειακές και παρεΐστικες βόλτες, το ποτό και το φαγητό στους ανοιχτούς χώρους των αναψυκτηρίων και της εστίασης συνεχίζεται η επιτυχημένη λειτουργία της 5ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας.


Μάλιστα, πολλοί από τους επισκέπτες στη συνέχεια διαχέονται στην πόλη.

Η τρίτη κατά σειρά ημέρα της Εμποροπανήγυρης, δηλ. η 22/8/2019 ήταν καθαρά γυναικεία υπόθεση αφού το πάνω χέρι των εκδηλώσεων είχαν οι γυναίκες του Συλλόγου Σαφραμπολιτών «Άγιος Στέφανος», του Συλλόγου γυναικών «Σκυδραία» και οι «Κυρίες της Καλής»: επιστρατεύοντας όλη τους τη μαγειρική μαεστρία είχαν ετοιμάσει αλλά και παρασκεύαζαν και έψηναν επί τόπου νόστιμα παραδοσιακά εδέσματα που έγιναν ανάρπαστα.

Ας τονιστεί ότι στο χώρο της Εμποροπανήγυρης λειτουργεί περίπτερο της Εκκλησίας μας. Λειτουργούν, επίσης, περίπτερα προβολής ροδακίνων και προϊόντων ροδακίνου που εμπορεύονται φορείς και παράγουν οι βιομηχανίες της περιοχής μας.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν περίπτερα με σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα, με γεωργικό και βιομηχανικό εξοπλισμό, με οικοτεχνία. Περίπτερα, ακόμη, διαθέτουν οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί μας Σύλλογοι: Οι Σαφραμπολίτες, η «Σκυδραία», ο Π.Α.Σ. Σκύδρα 2000, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σκύδρας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το Εργαστήρι Ρομποτικής και η Έκθεση Φωτογραφίας της Στέγης Τεχνών Σκύδρας «Art House».

Οι επόμενες ημέρες εμπλουτίζονται με ποικίλες ψυχαγωγικές και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Η 5η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας προσφέρει όμορφες αυγουστιάτικες καθημερινές αποδράσεις για μικρούς και μεγάλους μέχρι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019.
5η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας = Κάθε μέρα γιορτή!