1Η ΗΜΕΡΑ: ΕΔΕΣΣΑ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ -ΠΑΤΡΑ
Αναχώρηση από την Έδεσσα στις 05:00 το πρωί. Με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στο Διακοφτό , από όπου , όποιος επιθυμεί (με δικά του έξοδα ), θα ταξιδέψει με το παραδοσιακό τρενάκι για τα Καλάβρυτα.

Το λεωφορείο θα μεταφέρει τους υπολοίπους στο ηρωικό χωριό. Αφού συναντηθούμε όλοι στο χωριό των Καλαβρύτων , θα επισκεφτούμε την Μονή Αγίας Λαύρας και το παρεκκλήσι όπου ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης του 1821.Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μέγα Σπήλαιο που είναι <<κολλημένο>> πάνω στον βράχο, τοπίο σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Αφού τελειώσουμε και την επίσκεψή μας στο Μέγα Σπήλαιο, χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Στην συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο και με ενδιάμεση στάση στο Αίγιο , άφιξη στο ξενοδοχείο στην Πάτρα. Τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ : ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΠΑΤΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγησή μας στην Αρχαία Ολυμπία που είναι αφιερωμένη στον θεό Δία. Υπήρξε το πιο δοξασμένο Ιερό της Αρχαίας Ελλάδας που ήταν ο τόπος διεξαγωγής ων Ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των Ολυμπίων, της πιο σημαντικής γιορτής των Ελλήνων της Αρχαιότητας. Στην αρχαία Ολυμπία βρισκόταν το χρυσελεφάντινο άγαλμα του θεού Δία έργο του Φειδία, ένα από τα εφτά θαύματα του κόσμου. Μετά την ξενάγησή μας θα επισκεφτούμε τον Πύργο και το παραθαλάσσιο Κατάκολο για καφέ και φαγητό. Στην συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στο ξενοδοχείο στην Πάτρα. Ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΕΔΕΣΣΑ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Πάτρας μέχρι το μεσημέρι , από όπου , αφού έχουμε τακτοποιήσει τις αποσκευές μας στο λεωφορείο , θα αναχωρήσουμε , με ενδιάμεσες στάσεις , για την Έδεσσα. Άφιξη στην Έδεσσα αργά το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ: 120 € ME ΠΡΩΙΝΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• Τις μεταφορές με υπερυψωμένο λεωφορείο του Γραφείου μας.
• Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχείο PATRAS PALAS 4*με πρωινό.
• Επίσημο τοπικός ξεναγός στην Αρχαία Ολυμπία..
• Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
• Αρχηγό –συνοδό του γραφείου μας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Εισόδους σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους , το τρενάκι στο Διακοφτό ( 9,5 Ε το άτομο ) , φόρο ξενοδοχείου 3 Ευρώ κατά άτομο για τις δύο διανυκτερεύσεις , προαιρετικές διασκεδάσεις και γενικά ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.