Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου και των κοινοτικών συμβούλων του Δήμου Έδεσσας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο όλων. Μαζί με τους επιτυχόντες του συνδυασμού βρίσκεται η ψυχή και η ενέργεια των υπολοίπων μελών που πίστεψαν το όραμα μας και έδωσαν αυτόν τον τίμιο αγώνα. Θα είναι καθημερινά και ουσιαστικά δίπλα μας και θα μας βοηθήσουν να αναδείξουμε τις θέσεις μας.

Δυστυχώς τη γιορτή αυτή της Δημοκρατίας αμαύρωσε η άρνηση της Δημοτικής Αρχής στους επικεφαλής των παρατάξεων να απευθύνουν ένα σύντομο χαιρετισμό.
Ας μας γίνει λοιπόν επιτρεπτό να εκφράσουμε κάποιες λίγες σκέψεις.
Για την Κοινωνία σε Κίνηση αποτελεί χαρά η δυνατότητα που έχει να αρθρώσει λόγο και προτάσεις για τη βελτίωση της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας, αλλά κυρίως τιμή και συγκίνηση να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και να είναι εκφραστής των ελπίδων μίας μεγάλης μερίδας συνδημοτών μας.
Ο στόχος του Συνδυασμού μας, είναι να παράγουμε παρεμβατικό και γόνιμο λόγο, στοχευμένη κριτική και έλεγχο αναδεικνύοντας τις καινοτόμες θέσεις μας για όλα τα σημαντικά θέματα του Δήμου μας.
Υπάρχουν λάθη που πρέπει να διορθωθούν, θέσεις που πρέπει να επικαιροποιηθούν ή να αλλάξουν, ευκαιρίες που πρέπει να διεκδικηθούν, κίνδυνοι που πρέπει να προβλεφθούν και παλιές νοοτροπίες που πρέπει να περιθωριοποιηθούν.
Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο δεν το βλέπουμε ως γη στείρων αντιπαραθέσεων και πεδίο βολής φθηνό, για να ορθώνουμε αντιπολιτευτικά εμπόδια εκεί που μπορούν να προωθηθούν λύσεις.
Το βλέπουμε ως Γη ευκαιριών, που μπορούν να πολλαπλασιαστούν για τον τόπο μας. Ως γη κοινής πορείας και συνεργασίας με άξονες τον ειλικρινή διάλογο, την δυναμική αλλά και με αντιπαράθεση απόψεων με βάση τα επιχειρήματα.
Ο Συνδυασμός μας δεν έρχεται να μαυρίσει το θετικό και να μεγεθύνει το αρνητικό. Έρχεται να εκφράσει τη φωνή όλων των Δημοτών, να αποτυπώσει νέα, φρέσκια άποψη για την πολιτική στις τοπικές κοινωνίες. Εμείς θέλουμε και θα αγωνιζόμαστε για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που δεν θα αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο, για ένα Δημοτικό Συμβούλιο με επίπεδο που θα τιμάει τον πολίτη και στο οποίο οι γνώμες θα συντίθενται και όχι θα αποσυντίθενται.
Στόχος μας είναι να δικαιώσουμε τους δημότες που μας επέλεξαν και να πείσουμε όλους ότι αξίζουμε να είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή.
Σας ευχαριστούμε!