Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες συντηρήσεις και παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

dav

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς χώρους των κτηρίων αφορούν βαψίματα και συντηρήσεις σε χώρους υγιεινής, στέγες και υδρορροές, αλλά και δημιουργία νέων χώρων εξυπηρέτησης των εκπαιδευτικών αναγκών, όπως η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Ενιαίου Λυκείου και η προμήθεια σύγχρονου οπτικοακουστικού εξοπλισμού.
dav

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πασχάλης δήλωσε «Η συντήρηση των σχολικών μονάδων είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην εκπαιδευτική διαδικασία.
dav

Ως μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας το γνωρίζω καλά και για το λόγο αυτό όλες μου οι προσπάθειες κατατείνουν στη δημιουργία του καλύτερου δυνατού πλαισίου για τους μαθητές και τους καθηγητές. Το πλαίσιο αυτό είναι καθαρές και συντηρημένες υποδομές, σύγχρονος εξοπλισμός και συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης.
dav

Η νέα σχολική χρονιά μας βρίσκει με ικανοποιητικά συντηρημένες υποδομές και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».