Έμφαση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής
και ασφάλειας των μετακινήσεων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή και του Δημάρχου Έδεσσας κ. Τάκη Γιάννου.

Οι δύο αυτοδιοικητικοί συναντήθηκαν προκειμένου να εξετάσουν λεπτομέρειες στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας το οποίο περιλαμβάνει έργα του Δήμου Έδεσσας. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν έργα του Δήμου Έδεσσας τα οποία υλοποιούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και αφορούν το Δήμο Έδεσσας, καθώς και έργα προτεραιότητας που πρόκειται να υλοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα. Μεταξύ των έργων άμεσης προτεραιότητας εντάσσονται βελτιώσεις του ενδοδημοτικού οδικού δικτύου και έργα διαμόρφωσης κόμβων σε διασταυρώσεις του δημοτικού και εθνικού δικτύου, σήμανση, φωταγώγηση και βελτίωση της ασφάλειας των διερχόμενων οχημάτων. Ιδιαίτερα συζητήθηκε το θέμα της ολοκλήρωσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, ένα έργο η υλοποίηση του οποίου είχε ανασταλεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής επισήμανε ότι «η συνεργασία της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αυτονόητη για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη δρομολόγηση των αναγκαίων αναπτυξιακών έργων που θα δημιουργήσουν προοπτική για επενδύσεις και απασχόληση στην Πέλλα».