Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθησαν χθες (10 Οκτωβρίου 2019) σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 4 ημεδαποί, για αγοραπωλησία ναρκωτικών. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε 49χρονο και 41χρονο, διαπιστώθηκε να κατέχουν ποσότητα κάνναβης βάρους 56 γραμμαρίων, την οποία είχαν προμηθευτεί έναντι χρηματικού ποσού από 41χρονο και 23χρονο, οι οποίοι επίσης εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν. Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην οικία του 23χρονου ποσότητα κάνναβης βάρους 169,6 γραμμαρίων και ένα δενδρύλλιο κάνναβης και στην οικία του 41χρονου ποσότητα κάνναβης βάρους 112 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο των ερευνών σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 δενδρύλλια κάνναβης.

• Συνελήφθησαν χθες (10 Οκτωβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 29χρονος αλλοδαπός και μία 45χρονη αλλοδαπή, διότι σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 ποσότητα κάνναβης βάρους 455 γραμμαρίων,
 μικροποσότητα ηρωίνης,
 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
 3 κινητά τηλέφωνα και
 χρηματικό ποσό 3.380 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.

• Συνελήφθη χθες (10 Οκτωβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 ποσότητα κάνναβης βάρους 750 γραμμαρίων,
 μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
 ένα κινητό τηλέφωνο και
 χρηματικό ποσό 210 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.

Συλλήψεις για πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθησαν χθες (10 Οκτωβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 3 αλλοδαποί ηλικίας 50, 52 και 71 ετών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, 12 πλαστά χαρτονομίσματα.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη προχθές (9 Οκτωβρίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 23χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς εντοπίστηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 22 ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπου διεξάγονταν παράνομα παίγνια και να μετατρέπει τις οθόνες αυτών, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε, παρεμποδίζοντας τον έλεγχο του καταστήματος. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και 36χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος.