Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (30 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 46χρονος ημεδαπός, διότι σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης εντοπίσθηκαν 3 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 205 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, στην οποία συνέδραμε και ο αστυνομικός σκύλος «Άτλας» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 391,5 γραμμαρίων.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (30 Οκτωβρίου 2019) το πρωί στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 55χρονος ημεδαπός, διότι στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 93,2 γραμμαρίων.

• Συνελήφθη χθες (30 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 34χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 5 μικροδέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 26,8 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.