Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «εδεσσαϊκός ΚΟΣΜΟΣ» διοργανώνει διαγωνισμό ομορφιάς με τον τίτλο «Καλλιστεία Πέλλας 2019»

Για πρώτη φορά στην καρδιά της Μακεδονίας, την πόλη της Έδεσσας ένα ξεχωριστό event γεμάτο ομορφιά, κέφι κι εκπλήξεις!

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχουν αναλάβει η Miss Θεσσαλονίκη 2015, ηθοποιός και τραγουδίστρια Ίννα Τσικοπούλου και ο «δικός» μας Γιώργος Μουστάκας.
Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ο αγαπητός hair stylist Τρύφων Σαμαράς
Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν άνθρωποι αναγνωρισμένης αξίας τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, μεταξύ των οποίων οι :
Γιώργος Τσούκαλης (Ιδιωτικός ερευνητής) Γιώργος Καραμπόλας (Διαιτολόγος) και οι κ.κ. επιχειρηματίες, Ευαγγελία Γάντζιου (il vestito), Γιάννα Στεφανίδου (Οπτικά Χιώτης), Μαρία Γουλάκη (LadyStyle) και Κωστής Ξενάκης (Nissan Sidiropoulos SA).
Οι τίτλοι που θα αποδοθούν είναι Μiss Πέλλα, Μiss Tουρισμός, Miss Face kai Miss Young, οι δε διαγωνιζόμενες προφανώς θα δυσκολέψουν το έργο της Κριτικής Επιτροπής καθώς είναι όλες υπέροχες και μοναδικές.
Την αισθητική επιμέλεια των υποψηφίων υπογράφουν η make up artist Κατερίνα Χατζή και η hair stylist Mαρία Χρυσάφη. Σε όλες τις διαγωνιζόμενες θα απονεμηθούν πλούσια δώρα, ευγενικές προσφορές των χορηγών της εκδήλωσης.
Το λαμπερό γεγονός θα λάβει χώρα στον πολυχώρο «ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ» το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 8 το βράδυ, με γενική είσοδο 8€ (συμπεριλαμβανομένου ποτού).
Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας & περιχώρων.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6953 062053
Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης Ίννα Τσικοπούλου και Γιώργος Μουστάκας.