Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ συμμετείχε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής που διοργανώθηκε από τη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος στο πλαίσιο της έκθεσης Artozyma 2020 στον οποίο συμμετείχαν σπουδαστές από διάφορες σχολές, ιδιωτικές και δημόσιες, από όλη την Ελλάδα.

Οι ταλαντούχοι και άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές κλήθηκαν να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους ως Pastry Chefs, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην κριτική επιτροπή, αλλά και τους παράγοντες της διοργάνωσης για το ήθος, τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις τους.

Οι σπουδάστριες Πηνελόπη Πινετίδου και Θάλεια Πανταζή κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο φετινό διαγωνισμό μέσα από τη δημιουργία του γλυκού με όνομα “Ανατολή στο Αιγαίο” βασισμένο σε ελληνικά προϊόντα με βάση το χαρούπι την μυζήθρα και το φιστίκι Αιγίνης κάνοντας υπερήφανη όλη την οικογένεια του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ

Η Γαστρονομία εξελίσσεται… Εσύ θα ακολουθήσεις;

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη