Με τη συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Πέλλας και του Δήμου Σκύδρας ξεκίνησε, την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, το πρόγραμμα διανομής επισιτιστικής βοήθειας και υλικής συνδρομής σ΄ευπαθείς και οικονομικά αδύναμους πολίτες, μέσω του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α).

Ο σκοπός της διανομής των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης είναι η οικονομική ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σ΄ένδεια και μάλιστα τώρα με τις συνθήκες που έχουν προκληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμος Σκύδρας, με την ευθύνη και το συντονισμό της Αντιδημάρχου Πρόνοιας Μαρίας Γιακαμόζη, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνου Τερζίδη και του Προέδρου Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Θεμιστοκλή Κρητίδη, έχει συστήσει ειδικά συνεργεία με στελέχη του Δήμου Σκύδρας που με τη συνδρομή των Προέδρων των Κοινοτήτων πραγματοποιούν τις διανομές απευθείας στους τόπους κατοικίας των ωφελουμένων.

Με τον τρόπο αυτό, τηρουμένων των μέτρων προστασίας, πραγματοποιείται αμεσότερα και γρηγορότερα η διανομή κι αποφεύγονται οι μετακινήσεις των συμπολιτών μας.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος.