Εξιχνίαση απάτης

Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 11 Μαρτίου 2020, προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης σε περιοχή των Σερρών και με το πρόσχημα κινδύνου πυρκαγιάς δήθεν από ηλεκτρολογική βλάβη στην οικία, έπεισε την ηλικιωμένη να μετακινήσει τυχόν αντικείμενα αξίας και χρήματα, αφαιρώντας δύο κοσμήματα και χρηματικό ποσό 300 ευρώ. Στην συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον ανέμενε συνεργός του.


Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (26 Μαΐου 2020) το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς 4 άτομα, καθώς κατελήφθησαν να έχουν αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα από εγκαταστάσεις ανενεργής επιχείρησης σε περιοχή του Κιλκίς. Τα κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της επιχείρησης.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (26 Μαΐου 2020) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας ένα άτομο, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 3,9 γραμμαρίων και τρία ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.