Με πλήθος κόσμου γιορτάστηκε η πολιούχος της πλατάνης Αγία Παρασκευή.
Την Παραμονή της εορτασμού, πραγματοποιήθηκε η λιτανεία της εικόνος της Αγίας Παρασκευής στο προαύλιο χώρο του ναού και ολοκληρώθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασίες.


Την επόμενη μέρα, ανήμερα του εορτασμού, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον αιδεσιμότατο Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Καραγγιάννη όπου συλλειτούργησε με τον ιερέα μας π. Ευάγγελο Βυρώζη, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας τελέστηκε ο Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονος και η παράκληση στην Αγία Παρασκευή.


Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε η Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Έδεσσας Ιωάννης Τσεπκετζής, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ευάγγελος Θωμάς και Αντώνης Ξυλουργίδης , ο Πρόεδρος του χωριού Χρήστος Σπρίτας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας Αντώνης Μπουρδάνης, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πιστών.


Το Εκκλησιαστικό συμβούλιο ευχαριστεί για την προσφορά των κερασμάτων τον Χαράλαμπο Στραγαλά, Μαρία Ζαΐφη, Μαρία Ιωάννου, Χρυσάνθη Αποστόλου, Αικατερίνη Καλαϊτζή και Αντωνία Γιάντση, όλους όσους βοήθησαν και παραβρέθηκαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την πολιούχο του χωριού μας.