Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Προστασίας Βεγορίτιδας, στους φορείς των Αλιέων, στο Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου και στον Αστυνομικό Σταθμό Άρνισσας για την άμεση επέμβαση στο συμβάν. Συγχαρητήρια επίσης για την ιδιαίτερη συμβολή του κου Κώστα Καφετζή (τμήματος αλιείας Π.Ε. Πέλλας), στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας (ΠΚΜ) και τον Διευθυντή κο Οικονομίδη Γεώργιο καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου της Προστασίας της λίμνης Βεγορίτιδας Νίκο Μούλα, που παρόλο το πρόβλημα υγείας που έχει, μετέβησε στο σημείο έπειτα από τηλεφωνική ειδοποίηση.

Από το προφίλ του facebook του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας γνωστοποιήθηκαν τα εξής :

Εντοπισμός και σύλληψη των λαθραλιέων της Βεγορίτιδας έπειτα από πολλές καταγγελίες που ήρθαν σε γνώση του Συλλόγου, του Α.Τ. Αμυνταίου και του Α.Σ. Άρνισσας.
Οι λαθραλιείς εντοπίστηκαν έπειτα από συντονισμένη προσπάθεια μελών του Συλλόγου, φορέων και μελών αλιέων και του Α.Τ. Αμυνταίου και Α.Σ. Άρνισσας.


Ενασκούσαν ηλεκτραλιεία εξοντώνοντας τόνους ψαριών (γόνου και ενήλικων) τις τελευταίες μέρες εις βάρος του εισοδήματος των νόμιμων αλιέων, της ιχθυοπανίδας της Βεγορίτιδας, της Εφορίας και του ΕΦΚΑ.
Ο Σύλλογος συγχαίρει τους φορείς των αλιέων για την άψογη συνεργασία και δηλώνουμε πως θα είμαστε δίπλα τους πάντα στην προσπάθεια προστασίας της εργασίας τους.
Συγχαίρουμε το Α.Τ. Αμυνταίου, τον Δοικητή του και τους Αστυνομικούς κο. Τρύφων Γεώργου και κο. Στεργιάδη Μιχαήλ. Παράλληλα συγχαίρουμε τον Αστυνομικό Σταθμό Άρνισσας, τον Διοικητή και τους Αστυνομικούς για την άμεση επέμβαση στο συμβάν και την διαδικασία να προωθηθούν οι δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης.


Ευχαριστούμε το Τμήμα Αλιείας Πέλλας και τον κο. Καφετζή Κωνσταντίνο καθώς και
την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας (ΠΚΜ) και τον Διευθυντή της κο. Οικονομίδη Γεώργιο.
Θα ακολουθήσει αναλυτικό Δ.Τ. του Συλλόγου στα Μ.Μ.Ε.