Με τον Μαυροβούνιο Σαμίντ Μέκιτς σε θέση ίντερ να κάνει ντεμπούτο έστω και για λίγα λεπτά στο β΄μέρος ο Αερωπός MANDYNAMIC πραγματοποίησε καλή εμφάνιση εχθές το πρωί στο φιλικό με τον ενισχυμένο Φαίακα Κέρκυρας (Που έχει πλήρη ρόστερ με 12 ισχυρές μεταγραφές) στο Κιλκίς, ήρθε ισόπαλος 28-28 αφού προηγήθηκε με 14-17 στο α΄μέρος όταν χρησιμοποιησε κυρίως το βασικό σχήμα, χωρίς τον Φάνη Τζουβάρα που έλειπε για υπηρεσιακούς λόγους (Ιωαννίδης τ/φ, Μισαηλίδης πλαιη μέηκερ, Κράλλης, Μέτσης ιντερ, Βαφείδης πίβοτ, Κυριακού δ. εξτρέμ και αρ. εξτρέμ ο 16 χρονος Μουμτσιδέλης).

Στο διάστημα αυτό ήταν εξαιρετικοί επιθετικά ο Φώτης Μισαηλίδης με τους Κράλλη και Κυριακού από την δεξιά πλευρά της επίθεσης.
Στο β` μέρος πέρασαν σταδιακά στον αγώνα και οι νεαροί από τον πάγκο αλλά η ομάδα παρέμεινε ανταγωνιστική όπως μαρτυρά το τελικό 28-28.

Αερωπός MANDYNAMIC : (Πηλαλίδης) Ιωαννίδης, Αθανασίου (τ/φ) Μισαηλίδης, Κράλλης, Ρόμπης, Βαφείδης, Κυριακού, Μουμτσιδέλης, Μέτσης, Κώστας, Γάτσης Γιαννούσης, Μπουτκάρης, Μέκιτς.