Σύλληψη για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (9 Σεπτεμβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 269 πακέτα τσιγάρων και 13 συσκευασίες καπνού που είχαν συνολικό βάρος 650 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (9 Σεπτεμβρίου 2020) το απόγευμα στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός, διότι σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 66,8 γραμμαρίων.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (8 Σεπτεμβρίου 2020) το βράδυ, διέρρηξε οικία στη Βέροια και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ όπως και κοσμήματα αξίας 80 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.