Εξιχνίαση ληστείας Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (22 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από την κατοχή ημεδαπού με τη χρήση σωματικής βίας, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (22 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας και ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 6 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον αλλοδαπό άνδρα, έναντι χρηματικού αντιτίμου. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλοδαπού άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 509 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 τρίφτης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 740 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και νάιλον τεμάχια για την συσκευασία των ναρκωτικών. Τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

 

·   Συνελήφθη χθες (22 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8,6 γραμμάρια ηρωίνης, 10,8 γραμμάρια κάνναβης σε τρίμματα – κορυφάδες και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

·   Συνελήφθησαν χθες (22 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 81,6 γραμμάρια κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 1 κινητό τηλέφωνο.