Σε εποχές οικονομικής ασφυξίας για τα αθλητικά σωματεία του Νομού ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας Γιάννης Σηφάκης προχώρησε το Σάββατο σε μια γενναία πράξη στήριξης του Αερωπού MANDYNAMIC Έδεσσας καλύπτοντας προσωπικά τα έξοδα διαιτησίας της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της HANDBALL PREMIER.

Σε παλαιότερο στιγμιότυπο ο Πρόεδρος του Αερωπού ManDynamic Μάκης Ρόμπης με τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη πανηγυρίζοντας με την ομάδα την έξοδο στα Ευρωπαϊκά σαλόνια

Και δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που αποδεικνύει έμπρακτα και όχι στα λόγια το ενδιαφέρον του ο κ. Σηφάκης, αφού επανειλημμένα από το 2014, έχει στηρίξει οικονομικά τον Αερωπό σε δύσκολες στιγμές, βοηθώντας την ομάδα να λειτουργεί ομαλά και να διαγράφει κάθε χρόνο σπουδαίες πορείες στο ελληνικό χάντμπολ.

To ευχαριστήριο του συλλόγου

“Το Δ.Σ. οι αθλητές και το προπονητικό “τιμ” του Αερωπού mandynamic, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ το πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και πιστό φίλο της ομάδας Γιάννη Σηφάκη για την γενναιόδωρη κίνησή του να πληρώσει προσωπικά το εξοδολόγιο διαιτησίας του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Ηταν άλλη μια έμπρακτη χειρονομία στήριξης από μέρους του κ. Σηφάκη, στην προσπάθειά μας να σταθούμε όρθιοι σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία της Πανδημίας και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού χάντμπολ”.