Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης

· Συνελήφθη χθες (29 Ιουλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο απέρριψε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε διάφορους χώρους, καθώς και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 7,7 γραμμαρίων.

 

·   Συνελήφθησαν χθες (29 Ιουλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για καλλιέργεια κάνναβης. Ειδικότερα:

στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ø 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων, που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού,

Ø 8 αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης,

Ø ποσότητα κάνναβης βάρους 64 γραμμαρίων και

Ø 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε εξωτερικό χώρο ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ενώ βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 57 γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης.

 

Εξιχνίαση κλοπής Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (28 Ιουλίου 2021) τα ξημερώματα, παραβίασε κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.