Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Ιατρικός Σύλλογος Πέλλας : Καμπανάκι για το τι μπορεί να συμβεί από 1η Σεπτεμβρίου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πέλλας αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του, χθες 26-8-2021, να στείλει επιστολή στον υπουργό κ. Κικίλια τονίζοντας ότι θα υπάρξουν πολλά και σοβαρά προβλήματα για την λειτουργία των νοσοκομείων από την εφαρμογή της αναστολής εργασίας σε όσους δεν εμβολιαστούν.

Ιατρικός Σύλλογος Πέλλας : Καμπανάκι για το τι μπορεί να συμβεί από 1η Σεπτεμβρίου

Η απόφαση έρχεται τη στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει την εργασία για περίπου 22.000 που αρνούνται να εμβολιαστούν στις δομές υγείας σε ολόκληρη την επικράτεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλογιζόμενοι αναδεικνύουν τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν την επόμενη μέρα από την έλλειψη σημαντικού αριθμού ιατρών και νοσηλευτών, τεχνικών κ.ά., από τις δομές υγείας της χώρας, όχι μόνο στους ασθενείς με covid 19 , αλλά και στους άλλους ασθενείς, αφού θα στερηθούν των υπηρεσιών των έμπειρων γιατρών καθώς και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική απόφαση του συλλόγου:

Ιατρικός Σύλλογος Πέλλας : Καμπανάκι για το τι μπορεί να συμβεί από 1η Σεπτεμβρίου

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα