κααραΜε πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  σε συνεργασία με τους συλλόγους βετεράνων ποδοσφαιριστών Ελλάδας, αλλά και των Εθνικών Ομάδων Ελλάδος και Ρουμανίας, που συμμετείχαν στον πρόσφατο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα της ΠΚΜ, συγκεντρώθηκαν το ποσό των 1.800 ευρώ, που θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του βετεράνου ποδοσφαιριστή Γιώργου Καραΐσκου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα της Κλινικής Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Καραΐσκου και στηρίζει τη δύσκολη μάχη που δίνει. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σε έναν διακεκριμένο αθλητή της Θεσσαλονίκης, που δόξασε την πόλη και τον αθλητισμό. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και να βγει νικητής και σ’ αυτό τον αγώνα

Ο Γιώργος Καραΐσκος δεν είναι μόνος. Έχει δίπλα του όλο τον αθλητικό κόσμο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους διεθνείς της Εθνικής Ελλάδος του 2004 και της Εθνικής Ρουμανίας του 1994-1998, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι ο αθλητισμός ενώνει».

Τα χρήματα της οικονομικής ενίσχυσης παρέδωσαν χθες στην οικογένεια του Γιώργου Καραΐσκου, εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, εντεταλμένοι στον τομέα του αθλητισμού, Λάκης Παπαϊωάννου και Βασίλης Ανατολίτης. «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για την ανταπόκριση των συναδέλφων αθλητών στην έκκλησή μας να βοηθήσουμε το φίλο Γιώργο Καραΐσκο στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Ο Γιώργος έχει μάθει να αγωνίζεται και είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα παρατήσει στα δύσκολα», δήλωσε ο Λάκης Παπαϊωάννου. «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός μπορεί να γίνει πράξη και αλληλεγγύης και ευαισθησίας και έξω από τα γήπεδα. Εύχομαι στο Γιώργο γρήγορη ανάρρωση, θα είμαστε δίπλα σ’ αυτόν και στην οικογένειά του», δήλωσε ο Βασίλης Ανατολίτης.