Το Γυράδικο O «ZOOM» επέστρεψε και λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση (Άγγελος Τζίγγας) από εχθές 5 Απριλίου 2021, στην οδό Ηφαιστίωνος στην Έδεσσα, με αυθεντικές γεύσεις, ποιοτικό γύρο και εκλεκτά ψητά, σε μερίδα ή σε σάντουιτς. Ανοιχτό καθημερινά, από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ.

Η υπόθεση γύρος, σουβλάκι, μπιφτέκι, τυλιχτό σε πίτα απαιτεί μεράκι στο ψήσιμο, φρέσκα υλικά, ποιότητα και εμπειρία, κάτι που γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια ο έμπειρος πλέον, Χρήστος Πάλιος.

Το γυράδικο ο «ZOOM» λειτουργεί προσωρινά μόνο με υπηρεσία delivery και take away από το κατάστημα. Σε συνομιλία που είχαμε με τον ιδιοκτήτη μας είπε χαρακτηριστικά :

«Σεβόμενοι πάντα τους κανόνες υγιεινής, τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας, τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους πελάτες, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς και υγιείς».

Όλα τα είδη έρχονται στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 2381024894

Ανοιχτά από τις 12 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ και με Delivery από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ.

κιν. Τηλ.  6984106174

Με την προσωπική επιμέλεια του Άγγελου Τζίγγα, ο “ZOOM” έχει θέσει νέα στάνταρτς στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση και έχει καθιερωθεί ως πρότυπο αναφοράς για τον γύρο της Έδεσσας.

Ευχαριστήριο από το κατάστημα Moto Giannis Petridis (gpmoto)

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Τζίγγα Άγγελο που εμπιστεύθηκε το κατάστημά μας για να αποκτήσει δυο DAYTONA DY 125 euro5 για το νέο του κατάστημα στην Έδεσσα ZOOM και του ευχόμαστε καλορίζικα και καλές δουλειές στη νέα του επαγγελματική δραστηριότητα.

*ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!