IF

 

Τα αδέρφια Χρήστος και Μαρία Τζήγκα ιδιοκτήτες του καταστήματος Πί & Φί, μια αλυσίδα που έφτασε και στην Έδεσσα, μας δίνουν μερικές ιδέες για το πώς να ξαναφέρουμε στην επιφάνεια τα αγαπημένα μας παπούτσια που είχαμε από καιρό ξεγράψει…

 

 

 

 

Λίγα λόγια για το κατάστημα

IF

– Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς και κατανοώντας τις ανάγκες του κόσμου σκεφτήκαμε ότι συμφέρει περισσότερο να επιδιορθώσεις το παλιό σου παπούτσι παρά να το πετάξεις.  Έτσι ανοίξαμε το κατάστημα αλυσίδας Πί & Φί κι έχουμε εξειδικευτεί στην επιδιόρθωση και μεταποίηση υποδημάτων καθώς και στην κοπή κλειδιών.

 

 

Που μπορεί κάποιος-α να σας επισκεφτεί;

IF

– Βρισκόμαστε Μοναστηρίου 25 (τηλέφωνο επικοινωνίας 2381502040) με το ωράριο της εμπορικής αγοράς. Προσφέρουμε γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση τηρώντας τις συνθήκες υγιεινής ικανοποιώντας παράλληλα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η τεχνογνωσία μας προέρχεται από την καθημερινή προσωπική ενασχόληση με την επιδιόρθωση και μεταποίηση υποδημάτων.

 

Όταν λέμε μεταποίηση;

IF

– Μπορεί κάποιος να αλλάξει το χρώμα του παπουτσιού του, να στρογγυλέψει τις μύτες (μεταποίηση στο σχήμα) αρκεί να μας πει τι ακριβώς ζητά. Επιπλέον εκτός από τα αντικλείδια που μπορεί κανείς να φτιάξει στο κατάστημά μας, μπορεί να επισκευάσει και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του που ενδεχομένως να έχουν πάθει κάποια βλάβη.

 

 

 

 

Ποια παπούτσια συμφέρει να αλλάξει κανείς;

IF

 

– Αξίζει να αλλάξει ένα παλιό καλό παπούτσι που έχει φύγει από τη μόδα. Ωστόσο κι ένα φθηνό παπούτσι των 10 ευρώ, αν δεχτεί μια καλή μεταποίηση φαίνεται ακριβό και αντέχει στον χρόνο.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλές δουλειές!