1Κοσμοσυρροή το βράδυ της Κυριακής στην οδό Δημοκρατίας με την ευκαιρία της τέλεσης των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Κεντρική Μακεδονία Περιφέρεια Πρωταθλήτρια”. Η προσέλευση των φίλων του υποψήφιου περιφερειάρχη, Γιάννη Ιωαννίδη και του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Ανδρίτσου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μετά το τέλος της εκδήλωσης, για αρκετές ώρες, οι δύο Γιάννηδες χαιρετούσαν έναν έναν τους ανθρώπους που έσπευσαν να τους εκφράσουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Στην ομιλία του ο Γιάννης Ιωαννίδης επικεντρώθηκε κυρίως στα προβλήματα που σχετίζονται με το οδικό δίκτυο, καθώς αυτά κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές, αλλά και την προστασία της πρωτογενούς παραγωγής. Ο κ. Ιωαννίδης αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που δέχεται για αδιαφανείς συμπεριφορές ιθυνόντων στην ευρύτερη περιοχή τονίζοντας με έμφαση “για την Πέλλα ακούω τα χειρότερα”.

2Ο Γιάννης Ανδρίτσος εξειδίκευσε τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Πέλλας και στηλίτευσε την αδράνεια της απερχόμενης διοίκησης, εξαιτίας της οποίας δεν αξιοποιήθηκε τουριστικά η Πέλλα και απέμεινε ο μόνος νομός που δεν συνδέεται με την Εγνατία οδό. Απάντησε στους ισχυρισμούς του συνδυασμού της απερχόμενης διοίκησης ότι είναι  “ανεξάρτητοι”, διερωτώμενος εάν αρκεί να αποκηρύσσει κανείς το παρελθόν του για να χαρακτηρισθεί ανεξάρτητος ή εάν αρκεί η δημόσια στήριξη των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” για να του αποδώσει την ιδιότητα του “ανεξάρτητου”.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Ανδρίτσος παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι είναι:
Αγγελίδης Νίκος, Ασλανίδης Απόστολος, Γουγούση Θεοδώρα, Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος, Ούρδας Τρύφων, Ποζίδου Νίκη, Πολατσίδου Ειρήνη, Πριβαρτιτσάνης Πέτρος.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Αιδεσιμότατος πατήρ Χριστόδουλος. Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Πέλλας της ΝΔ, Διονύσης Σταμενίτης και Γιώργος Καρασμάνης, ο Δήμαρχος Εδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας, Δημήτρης Μπίνος.
3
4
5