2Την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 τα παιδιά μας, εμείς και το διδακτικό προσωπικό του 9ου Δημοτικού σχολείου Έδεσσας ζήσαμε συγκινητικές στιγμές κατά την επίσκεψη μας στο Γηροκομείο Έδεσσας και τα παιδιά μας πήραν το σημαντικότερο μάθημα ζωής.

Κατά την επίσκεψη τα παιδιά μας συνοδευόμενα από τους δασκάλους τους τραγούδησαν στους ηλικιωμένους ένοικους τους παρέδωσαν κάποια τρόφιμα και υλικά που συγκέντρωσε το σχολείο και χάρισαν λαμπάδες που είχαν διακοσμήσει τα παιδιά με την βοήθεια των δασκάλων τους και την ευγενική προσφορά από το Βιβλιοπωλείο ΚΡΑΛΛΗ.

Τα παιδιά αποχώρισαν συγκινημένα και κατάλαβαν ότι μία χειρονομία , ένα χαμόγελο και λίγη αγάπη μπορούν να κάνουν ευτυχισμένους αυτούς τους ανθρώπους που μετά από μία κοπιαστική ζωή, το μόνο που έχουν ανάγκη είναι λίγη κουβέντα και ζεστασιά.

Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάζονται εθελοντικά και μη στο Γηροκομείο και υποσχόμαστε στους ηλικιωμένους φίλους μας ότι δεν θα τους ξεχάσουμε και θα είμαστε κοντά τους και πάλι με την πρώτη ευκαιρία.

Καλή Ανάσταση σε όλους με όλους με Υγεία και Αγάπη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας