Δ ΠΑΣΟΗΣΑγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
σήμερα οι πολίτες του δήμου μας αποφάσισαν για το ποιος θα είναι ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή για την επόμενη θητεία.
Συγχαίρω τον κ. Μπίνο Δημήτρη για τη σημερινή εκλογική του νίκη και του εύχομαι καλή δύναμη και ελπίζω να σταθεί δίπλα σε όλους τους πολίτες του δήμου μας χωρίς διαχωρισμούς και εξαιρέσεις.
Για 3,5 χρόνια, εγώ και οι συνεργάτες μου, αγωνιστήκαμε για την Αλμωπία. Δουλέψαμε σκληρά για να οργανώσουμε και να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του διευρυμένου δήμου Αλμωπίας. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα αλλά πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε στο καθήκον μας και έτσι την 1η Σεπτεμβρίου παραδίδουμε στη νέα δημοτική αρχή έναν δήμο καλά οργανωμένο, οικονομικά υγιή, με σημαντικά έργα να εκτελούνται και άλλα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και σε άλλα προγράμματα.
Εδώ και πολλά χρόνια υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση πάντα σεβόμενος τους συμπολίτες μου. Σήμερα οι συμπολίτες μου αποφάσισαν να συνεχίσω από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, και αυτό ακριβώς θα κάνω. Μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, θα ασκήσουμε αυστηρή αλλά εποικοδομητική αντιπολίτευση, με έναν και μόνο στόχο, να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας.
Με απόλυτο σεβασμό στη λαϊκή ετυμηγορία συνεχίζω την πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση θέλοντας να είμαι, πάντα, χρήσιμος στην Αλμωπία, στο τόπο μου και στους συμπολίτες μου.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού Νέα Εποχή για την Αλμωπία και όλους τους συμπολίτες που στήριξαν την προσπάθεια μας και συμπαραστάθηκαν στον έντιμο και ηθικό αγώνα μας.
Πασόης Δημήτρης