2Φιλοι και φίλες αγαπητοί συνδημότες,
δώσαμε μια εκλογική μάχη με αξιοπρέπεια, πολιτικό πολιτισμό και το κυριότερο κάναμε κατάθεση ψυχής.
Παρά τις αντιξοότητες και την ατελείωτη λάσπη στο πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξης κ. Γιάννη Σόντρα και κατ’ επέκταση όλων ημών που στελεχώσαμε τον συνδυασμό Εν έργω, οι δημότες του Δήμου Εδεσσας-Βεγορίτιδας, από τις πέντε παρατάξεις που αναμείχθηκαν στην εκλογική μάχη, μας θεώρησε τους ικανότερους να διεκδικήσουμε τη Διοίκηση του Δήμου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών μαζί με την παράταξη του κ.Γιάννου.
Σεβόμενοι την τελική εντολή των συμπολιτών μας κρατάμε το 40% όλων αυτών που μας τίμησαν ως παρακαταθήκη για το μέλλον της παράταξης μας και του τόπου μας ευρύτερα.
Έχουμε μια πενταετία να δουλέψουμε σκληρά, συνολικά ως συνδυασμός, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, τιμώντας την ψήφο εμπιστοσύνης και τον ρόλο που μας ανέθεσε το εκλογικό αποτέλεσμα,  αλλά κυρίως  έξω από αυτό, οργώνοντας  στην κυριολεξία απ΄ άκρη σε άκρη τον Δήμο μας ερχόμενοι  σε επαφή με όλους τους συνδημότες μας καθημερινά.
Η Δημοτική παράταξη Εδεσσας- Βεγορίτιδας ΕΝ ΕΡΓΩ, έβαλε στις 25 Μαΐου τις ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ για το μέλλον της και το μέλλον του τόπου που αγαπάμε, στελεχωμένη απο ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Το μέλλον μας ανήκει και είναι κοντινότερο από την πενταετία, γιατί οι ίδιοι οι συνδημότες μας θα μας ζητήσουν από τη θέση της Αντιπολίτευσης να διοικήσουμε τον Δήμο, βλέποντας την ανικανότητα και  ανυπαρξία να βασιλεύει.
Σηκώνουμε τα μανίκια μας λοιπόν φωνάζουμε ΠΑΡΟΝ και ξεκινάμε να ξανά αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη και τις σχέσεις μας με τους συνδημότες μας που βαθιά τους γνωρίζουν πως μόνο εμείς μπορούμε εγγυηθούμε το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.
Με εκτίμηση
Αντώνης Τζάκος
Μελος Συνδυασμού Εν Έργω