epixeirisiΑπό αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, διενεργούνται καθημερινά στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό την αντιμετώπιση της διακίνησης των εξαρτησιογόνων ουσιών, στο πλαίσιο των οποίων κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι συλλήψεις:

Ειδικότερα:

  • Στις 23.08.2014 το απόγευμα, στα Λουτρά Λουτρακίου Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, με μίγμα καπνού και κατεργασμένης κάνναβης, καθώς και

– τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 13 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας.

  • Στις 22.08.2014 το βράδυ στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πέλλας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 30 ετών, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν τέσσερα φαρμακευτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.