Αγαπητοί συνάδελφοι ,στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ, βρίσκομαι στην  ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω την έναρξη νέου κύκλου προγραμμάτων επιμόρφωσης που θα υλοποιηθούν από τον Οκτώβριο 2014 έως τον Ιούνιο 2015 και συγκεκριμένα στην πόλη της Έδεσσας.

πολυκεντρο εδεσσας

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης αφορά την «Ικανότητα διαχείρισης συγκρούσεων στο χώρο εργασίας» και οι υποψήφιοι εκπαιδευόµενοι που είχαν υποβάλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος κατά την προηγούµενη πρόσκληση και δεν έχουν επιλεγεί, απαιτείται να επικαιροποιήσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας ηλεκτρονικά νέα αίτηση χωρίς να αποστείλουν στο Κοινωνικό Πολύκεντρο νέο Φάκελο ∆ικαιολογητικών Συµµετοχής.

Οι επωφελούµενοι δηµόσιοι υπάλληλοι δικαιούνται βεβαίωση πιστοποιηµένης επιµόρφωσης και µοριοδότηση µε βάση το καθεστώς µοριοδότησης των ∆ηµοσίων Υπαλλήλων µέσω του ΕΚ∆∆Α σύµφωνα µε το «Σύστηµα Πιστοποίησης Επιµόρφωσης» (ΦΕΚ 1592 30/9/2010).

 

Υλοποίηση

Τα προγράµµατα επιµόρφωσης θα υλοποιούνται κατά τις ηµέρες ∆ευτέρα και Τρίτη, ή Τρίτη και Τετάρτη ή Τετάρτη και Πέµπτη και ώρες 16:00-19:00 ή 20:00.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το www.kpolykentro.gr  ή επικοινωνήστε μαζί μου  στο τηλ 6977504710 Τζάκος Αντώνης.

 

ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ.

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ