Οι πολίτες της Πέλλας αποχαιρετούν τον Γιώργο Πέτσο. Έναν πολιτικό που το όνομά του και, κυρίως, το πολιτικό του έργο είναι στενά συνδεδεμένα με τον τόπο καταγωγής του: την Έδεσσα και την Πέλλα.

Ο Γιώργος Πέτσος με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη το 2000. Ο κ. Πέτσος ως Αιρετός Νομάρχης και ο κ. Θεοδωρίδης ως Δήμαρχος Κρύας Βρύσης στα εγκαίνια της Γεωργικής - Βιοτεχνικής Έκθεσης Κρύας Βρύσης
Ο Γιώργος Πέτσος με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη το 2000. Ο κ. Πέτσος ως Αιρετός Νομάρχης και ο κ. Θεοδωρίδης ως Δήμαρχος Κρύας Βρύσης στα εγκαίνια της Γεωργικής – Βιοτεχνικής Έκθεσης Κρύας Βρύσης

Η μακρά πολιτική δράση του Γιώργου Πέτσου κατευθυνόταν πάντοτε από την επιδίωξη του ουσιώδους. Με την παραίτησή του από τη θέση του Αιρετού Νομάρχη Πέλλας ανέδειξε την ανάγκη η Αυτοδιοίκηση να είναι σε θέση να σχεδιάζει και να πετυχαίνει τα ουσιώδη για τις τοπικές κοινωνίες.

Η κοινωνία της Πέλλας θα θυμάται πάντοτε τον Γιώργο Πέτσο για τις πολιτικές του θέσεις, τις ιδέες του και τη διορατικότητά του. Η πολιτική του διαδρομή, σε πολλές διαφορετικές θέσεις και ρόλους, πιστοποιεί την αφοσίωσή του στους θεσμούς και την ειλικρινή του διάθεση για προσφορά.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα.

Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας