dhmarxeio_almopias_1
Σας καλούμε να έρθετε στις 12 Μαΐου ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τεύχος Α’), για να παραστείτε στην έκτακτη – κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με την παρ.6 εδ. γ΄ του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/07.06.2010), για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο

Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ.έτους 2015.
ΘΕΜΑ 2ο

Εισήγηση για έγκριση πρακτικού κλήρωσης επιτροπής Διενέργειας διαγωνισμού-Αξιολόγησης προσφορών & Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού -Αξιολόγησης προσφορών, για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ»
ΘΕΜΑ 3ο

Έγκριση της παροχής υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή αρδευτικών γεωτρήσεων Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας» μετά την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού όπως επίσης και την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό όρων πρόχειρου διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/1980 με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή
ΘΕΜΑ 4ο

Απευθείας ανάθεση για την προμήθεια καυσίμων-λιπαντικών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες κίνησης των οχημάτων του Δήμου, για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μέχρι και την εξάντληση των σχετικών ποσοτήτων όπως αυτές περιλαμβάνονται στις αριθ. 40/2015 μελέτη του τμήματος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Η έκτακτη συνεδρίαση γίνεται λόγω άμεσης ανάγκης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών (ψήφιση πιστώσεων, προθεσμίες διαγωνισμών, προμήθεια καυσίμων-λιπαντικών).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ