Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη βελγική πρωτεύουσα θα έχει συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο της ΕΕ, αρμόδιο για το αναπτυξιακό πακέτο Γιούνγκερ των 35 δις ευρώ για την Ελλάδα, Βλάντις Ντομπρόφσκις, τον πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος του μεγαλύτερου κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ζόζεφ Ντολ, τον επικεφαλής του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ ενώ αναμένεται συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
unnamed (1)
Στις κρίσιμες αυτές ώρες για τη χώρα στις συναντήσεις αυτές θα τονιστεί η αταλάντευτη και σταθερή προσήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην ευρωπαική πορεία της Ελλάδας και η απόλυτη ανάγκη να εξευρεθεί λύση για την Ελλάδα και να υπογραφεί άμεσα συμφωνία με τους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στις συναντήσεις αυτές ο Μανωλης Κεφαλογιάννης, θα συνοδεύεται απο τους ευρωβουλευτές, Μαρια Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπερκ, Γιώργο Κύρτσο και Θοδωρή Ζαγοράκη οι οποίοι επιστρέφουν απο την Ολομέλεια του ΕΚ στο Στρασβούργο .