Τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, γνώρισε ο ΓΑΣ Έδεσσας στη Νάουσα, με αντίπαλο τον Ζαφειράκη με σκορ 54-43. Το παιχνίδι ήταν κακό κυρίως στο 2ο ημίχρονο με τον Ζαφειράκη να επικρατεί με σχετική ευκολία. Από τον ΓΑΣ απουσίασε ο Τότλης.
image.php
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ με τον Δοδόπουλο από τον ΓΑΣ να βρίσκει τον δρόμο προς το καλάθι από την περιφέρεια και τους Μουρατίδη και Σιδηρόπουλο να «απαντούν» για τον Ζαφειράκη. Το 1ο δεκάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 14-14.
Το 2ο δεκάλεπτο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα της Νάουσας να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα 1-3 πόντων, σκοράροντας κυρίως με τον Ζαχαριάδη. Από τον ΓΑΣ Έδεσσας υπήρχε μια πολυφωνία στην επίθεση με τους Δημητρόπουλο και Τσολάκη να είναι πιο δραστήριοι. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Ζαφειράκη να προηγείται με 29-26.
Στο 2ο ημίχρονο ο Ζαφειράκης ξεκίνησε πολύ δυνατά και με τους Σιδηρόπουλο, Λιόλιο και Ζαχαριάδη να σκοράρουν με ευκολία, πήρε διαφορά στο σκορ που σταδιακά μεγάλωνε. Από τον ΓΑΣ προσπάθησαν οι Υφαντίδης και Δοδόπουλος, χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν πολλά πράγματα, καθώς η πίεση των γηπεδούχων στο μισό γήπεδο, ανάγκασε του παίκτες του ΓΑΣ να υποπέσουν σε πολλά λάθη. Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα της Νάουσας να φτάνει σε μια εύκολη όπως εξελίχτηκε νίκη με σκορ 54-43.
Καλή η διαιτησία των Ντόγκα και Μητώνα.
Δεκάλεπτα: 14-14, 29-26 (ημιχ.), 41-36, 54-43(τελικό)
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος-Μπιτέρνας) : Μποζίνης, Αντωνιάδης, Υφαντίδης 11, Τσακώντσης, Γιάννης, Αργυρός 4, Δημητρόπουλος 8, Βεκόπουλος 5(1), Τσολάκης 4(1), Μπίκου, Δοδόπουλος 11(2)
Ζαφειράκη Νάουσας (Πουρλίδας – Τούφας):  Βάινγκαντ 2, Μουρατίδης 5, Σιδηρόπουλος 10, Ζαχαριάδης 13 (3), Σκουλαριώτης 6, Ζιάννης 11, Λιόλιος  Αν. 7, Μπολιός, Μπάμπος.
Το Σάββατο 31/10 ο ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει στην Έδεσσα τον Φ.Ο. Αριδαίας, στις 18:00 το βράδυ.