Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ τελεί η θεατρική παράσταση «ΑκουΝαΔεις», σε σύνθεση κειμένων, δραματουργική επεξεργασία Στέλιου Αμανατίδη, από το Θέατρο «Άρμα».
Foto 1_2
Η παράσταση θα ανεβεί σήμερα Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016, στις 21.00’ στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η παράσταση εντάσσεται στην πρωτοβουλία «Βραδιές Θεάτρου» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ.
Οι συντελεστές της παράστασης είναι:
-Συνθέτης κειμένου, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία: Στέλιος Αμανατίδης.
-Σκηνικά – κοστούμια : ομαδικά.
-Μουσική επιλογή: Στέλιος Αμανατίδης.
-Φωτισμός: Σάκης Παπαδόπουλος.
-Δημιουργικό: Σάκης Βεκιάρης, Αλεξία.
-Συμμετέχουν: Στέλιος Αμανατίδης, Μαρία Τζουρά, Παναγιώτης Μιχαλάς, Σάντρα Παπανούση, Στελίνα Κέμμου, Νάντια Χατζηελευθερίου, Δήμητρα Σεφερίδου, Τζένη Κετεγενίδου, Δέσποινα Κουρτέλη, Γιώργος Μαλεφκερίδης, Ιωάννα Τζαφέρη.
Οι πολίτες που το επιθυμούν θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για τα προσφυγόπουλα, συμμετέχοντας ταυτόχρονα και στη συγκεκριμένη δράση αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, που πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο. Τα τρόφιμα που συλλέγονται είναι κρουασάν, κεκάκια, βρεφικό γάλα, μπάρες δημητριακών και βρεφικές τροφές σε βαζάκια.