Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ακαδημιών που συνδιοργάνωσε η ακαδημία μπάσκετ του Πανεδεσσαϊκού με τον Σκυδραϊκό στο κλειστό του ΔΑΚ Έδεσσας το Σάββατο 23/4/2016.
ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟ 2016 2
Οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες των αντίστοιχων ηλικιακά τμημάτων των δύο ακαδημιών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των γονέων που τους παρακολούθησαν. Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές γεννημένοι από το 2003-2008. Τα παιχνίδια διεξήχθησαν σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.
ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟ 2016 2
Οι νεαροί αθλητές άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με την απόδοση τους δείχνοντας έτσι την καλή δουλειά που γίνεται και στους δύο συλλόγους.
ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟ 2016 1
Μετά το τέλος των αγώνων η υπεύθυνη των συγκεκριμένων τμημάτων του Α.Σ. Πανεδεσσαϊκού Πούφλη Μαίρη δήλωσε τα εξής:
“Θεωρώ πως σήμερα έγιναν τρία πολύ ωραία παιχνίδια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς. Εμείς θέλουμε μέσα από την διαδικασία των παιχνιδιών τα οποία προσφέρουν έναν υγιή ανταγωνισμό, να βοηθήσουμε τους αθλητές μας να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το μπάσκετ και να προσελκύσουμε και άλλα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την ακαδημία του Σκυδραϊκού και πιο συγκεκριμένα τον υπεύθυνο των ακαδημιών Κολοβό Ανέστη για την άψογη συνεργασία που έχουμε”.