Στην Ανθοέκθεση της Έδεσσας παραβρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής, καλεσμένη του βιβλιοπωλείου Κράλλη, η Βέφα Αλεξιάδου για να παρουσιάσει το καινούργιο της βιβλίο “Η Βέφα μαγειρεύει slimmer”. Ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, ήταν παρών στον χώρο για να την υποδεχτεί. Η παρουσίαση έγινε στην εκκλησία της Ανάληψης παρουσία πολλών Εδεσσαίων που άκουσαν την κα Αλεξιάδου και αγόρασαν το βιβλίο που υπογράφει μαζί με την οικοδέσποινα Ζωή Κράλλη.


Η Οικοδέσποινα, Ζωή Κράλλη, παρουσίασε τη ζωή και το Έργο της Βέφας Αλεξιάδου σε ένα κατάμεστο από κόσμο εκκλησάκι για να δει και να θαυμάσει από κοντά ακούγοντας μια τόσο μεγάλη μαγείρισσα στο όνομα της οποίας ζήσαμε και μεγαλώσαμε με τις συνταγές της.

Μετά το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Έδεσσας όπου ευχαρίστησε και υποδέχτηκε με λόγια αγάπης τη Βέφα Αλεξιάδου καθώς ήταν και μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα, η Ημέρα της μητέρας. Μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για το Βιβλιοπωλείου Κράλλη, διότι τέτοιους ανθρώπους που παράγουν πολιτισμό τους χρειαζόμαστε και τους έχουμε πραγματικά ανάγκη!

Έπειτα μίλησε για το βιβλίο της η ίδια η Βέφα Αλεξιάδου. Η Βέφα συναντά το Slimmer και οι πεντανόστιμες συνταγές της γίνονται λιποδιαλυτικές! Με την ένωση αυτή δημιουργήθηκε μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος αδυνατίσματος, που στηρίζεται στην ελληνική, μεσογειακή διατροφή. Είναι το πιο απλό και αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας βάρους που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, βασισμένο στο καθημερινό φαγητό της ελληνικής οικογένειας.

Κατόπιν ο καθηγητής Μαγειρικής (Σεφ) Θόδωρος Κουρατζόγλου μαζί με την επαγγελματική ομάδα του ΙΕΚ μας χάρισαν με μια απλή συνταγή υπό την καθοδήγηση της Βέφας Αλεξιάδου ένα πεντανόστιμο φαγητό “γλυκόξινο κοτόπουλο” χαρακτηριστικό της Μεσογειακής δίαιτας. Οι ως επί το πλείστον πολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση δοκίμασαν αυτήν τη θαυμάσια συνταγή και ακούγονταν τα καλύτερα σχόλια για τους εκπαιδευόμενους μάγειρες του ΙΕΚ Έδεσσας μαγειρικής και φυσικά για τον αγαπημένο μας καθηγητή Θόδωρο Κουρατζόγλου.

Η Βέφα υπέγραψε όλα τα βιβλία και βγήκε με χαρά με όλους τους παρευρισκόμενους φωτογραφίες.
Τα βιβλία μπορείτε να τα προμηθεύεστε από το Βιβλιοπωλείο Κράλλη κι όχι μόνον. Στον χώρο της Ανθοέκθεσης όπου θα βρίσκεται το βιβλιοπωλείο με χιλιάδες τίτλους και βιβλία από ένα ευρώ μπορείτε να αγοράσετε ένα βιβλίο για εσάς ή να κάνετε δώρο στον αγαπημένο-η σας μέχρι και τις 15 του Μάη. Το βιβλιοπωλείο μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και υπάρχουν καθημερινά παρουσιάσεις στον χώρο της Ανθοέκθεσης, μια από αυτές είναι και το Σάββατο 14 του Μάη με την πρώτη πανελλήνια παρουσίαση της Λένας Μαντά για το νέο της βιβλίο “Η εκδίκηση των Αγγέλων” όπου δεν πρέπει να λείπει κανείς!