Στον ανακαινισμένο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, 500 τμ με εξοπλισμό και υλικοτεχνική υποδομή, μοναδικά για τα δεδομένα της περιοχής μας, λειτουργεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρότυπο πολιτιστικό ίδρυμα.

Το Κέντρο Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης φιλοδοξεί να στεγάσει την σύγχρονη καλλιτεχνική έκφραση και να αποτελέσει σημαντικό πόλο πολιτισμού.

Στον οργανισμό λειτουργούν:

*ΝΕΟ ΩΔΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννη Γκουράνη.

-Κλασσικό τμήμα
-Σύγχρονο τμήμα (jazz, rock, pop)
-Παραδοσιακό και Λαϊκό τμήμα
-Μουσική προπαιδεία (από 4 έως 7 ετών)
-Mother Toddler (για γονέα και παιδί από 2 έως 4 ετών)
-Group Studies
-Νεανική Χορωδία, Παιδική Χορωδία

Αναγνωρισμένες σπουδές και πτυχία από το Κράτος και από το University of West London και το London College of Music.

*ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ: Η τέχνη του χειροποίητου κοσμήματος γίνετε πιο απλή και εντυπωσιακή στο εργαστήρι μας. Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε κοσμήματα με ντίζα, κορδόνια, πέτρες, χάντρες, σύρμα, αλυσίδες, δέρματα, νήματα και ανακυκλώσιμα υλικά. Φυσικά το μακραμέ και το υγρό γυαλί έχουν ξεχωριστή θέση και φέτος στις προτιμήσεις μας! Στο εργαστήρι μας υποδέχεται η υπεύθυνη των τμημάτων Πασχαλίνα Σαρακίντση.

*STUDIO ΚΟΠΤΙΚΗΣ – ΡΑΠΤΙΚΗΣ: Σχεδιάζουμε και ράβουμε τα δικά μας ρούχα, εύκολα, απλά και μοναδικά. Η υπεύθυνη των τμημάτων Κατερίνα Τσουγένη μας μαθαίνει στην αρχή τα βασικά όπως ραφές χρήση ραπτομηχανής, επιδιορθώσεις και μεταποιήσεις ρούχων, συνεχίζουμε με μικρά έργα ραπτικής, καλλιτεχνικές κατασκευές και κατασκευή τσάντας και αξεσουάρ και στο τέλος φτιάχνουμε τα δικά μας μοναδικά και υπέροχα ρούχα για εμάς και την οικογένεια μας!

*ΓΛΥΠΤΙΚΗ: Γλυπτά σε πηλό, κατασκευή καλουπιών σε γύψο, γλυπτική σκληρών – ημίσκληρων υλικών, χύτευση μαλακών μετάλλων και γλυπτική σε σύγχρονα υλικά (χαρτόμαζα, πορσελάνη). Ανακαλύπτουμε την Τέχνη της Γλυπτικής και δημιουργούμε από υπέροχα έργα τέχνης μέχρι φωτιστικά από χαρτί!! Ο υπεύθυνος των τμημάτων Σταύρος Γκέσκος μας ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο της γλυπτικής και μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι δημιουργίας…

*ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ: Ανακαλύπτουμε την τέχνη της Φωτογραφίας και της Κινηματογράφησης! Ο υπεύθυνος του προγράμματος Περικλής Παναγιωτίδης, μας εξηγεί τους βασικούς κανόνες, μας αναλύει τις τεχνικές και στην συνέχεια παίρνουμε τις φωτογραφικές μηχανές και τις κάμερες και κάνουμε πράξη αυτά που μάθαμε! Φωτογραφία τοπίου και πορτρέτα, και φυσικά σενάριο, διαφημιστικό σποτ και ταινία μικρού μήκους !

*ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: Ένας νέος κόσμος μαγείας και γνώσης περιμένει να τον ανακαλύψετε! Πειράματα, επιστήμες, αρχαίοι πολιτισμοί, διάστημα, δεινόσαυροι και φυσικά μαγικά στο πιο συναρπαστικό εργαστήρι της πόλης!

Πληροφορίες – Εγγραφές:
Μικροί Επιστήμονες
Τ: 2381051122 & 6948629476
Ώρες επικοινωνίας: καθημερινά 12:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00
Στουγιαννάκη 19 (Πάρκο Μ. Καταρρακτών)
Κέντρο Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης