Γερμανία για διαχείριση απορριμμάτων (1)
Τη Γερμανία επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, στο πλαίσιο επίσκεψης που οργάνωσε η Ελληνογερμανική Συνέλευση. Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και στην Ελληνική αντιπροσωπεία συμμετείχαν αυτοδιοικητικοί, στελέχη του ΥΠΕΚΑ και της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.
Γερμανία για διαχείριση απορριμμάτων (2)
Ο κ. Γιάννου και τα μέλη της Ελληνικής αντιπροσωπείας είδαν από κοντά τους τρόπους με τους οποίους πραγματοποιείται η διαχωρισμός και η διαχείριση των απορριμμάτων στην Επαρχία Ostmecklenburg – Vorpommern. Επισκέφθηκαν σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων κουζίνας και εστιατορίων, μονάδα επεξεργασίας αστικών αποβλήτων, εγκατάσταση κομποστοποίησης, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη διαδικασία παραγωγής ενέργειας από την καύση απορριμμάτων.
Γερμανία για διαχείριση απορριμμάτων (3)
Ο Δήμαρχος Έδεσσας έδωσε συνέντευξη στο Γερμανικό κανάλι NDR, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής αντιπροσωπείας, σε ειδικό αφιέρωμα που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός στην επίσκεψη του Ελληνογερμανικού Συνδέσμου.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Η συνέντευξη του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου στον τηλεοπτικό σταθμό NDR βρίσκεται στον σύνδεσμο:
http://www.ndr.de/fernsehen/sendungen/nordmagazin/Ein-Muell-Crashkurs-als-Griechenland-Hilfe,nordmagazin36378.html