Την Έδεσσα επισκέπτεται η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, η οποία περιηγήθηκε στους Μύλους και τους Καταρράκτες, με την Υφυπουργό Βιομηχανίας κα Θεοδώρα Τζάκρη, τον Βουλευτή Πέλλας κ. Γιάννη Σηφάκη, το Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και εκπροσώπους φορέων τη πόλης.
Υπ Τουρισμού (1)
Η κα Κουντουρά που γνωρίζει πολύ καλά την Έδεσσα και τις δυνατότητες της, καθώς έχει ζήσει στην πόλη, ανέφερε ότι πρέπει να συμβάλουμε στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης και συζήτησε με το Δήμαρχο κ. Γιάννου τα αιτήματα που της έθεσε μέσω υπομνήματος, για δημιουργία Υπαίθριου Μουσείου Νερού Έδεσσας και αξιοποίηση της περιοχής των Μύλων και των Καταρρακτών.
Υπ Τουρισμού (2)
Ο Δήμος Έδεσσας έχει ξεκινήσει σημαντικές δράσεις προετοιμασίας για την αξιοποίηση αυτών των πολύ σημαντικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων και η επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού ίσως αποτελέσει ορόσημο για την υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού, καθώς απαιτούνται θεσμικές παρεμβάσεις.
Το απόγευμα η Υπουργός θα επισκεφθεί τον ορεινό όγκο του Δήμου Έδεσσας και τους πολύ σημαντικούς τουριστικούς πόλους της περιοχής, που είναι ο υγρότοπος Άγρα-Βρυτών-Νησίου, η λίμνη Βεγορίτιδα, το αεραθλητικό κέντρο Παναγίτσας και ο παραδοσιακός οικισμός του παλαιού Αγίου Αθανασίου.