Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων ( ΠΑΣΕΔ ) σε αγαστή συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, τιμώντας και αναγνωρίζοντας έμπρακτα το ‘’ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’’, ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στην Πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.
pased-1-600x360
Το Υπουργείο Οικονομικών οφείλει να συμμορφωθεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να την εφαρμόσει. Η απόφαση αυτή είναι η ΜΟΝΗ που αναφέρεται στην αποκατάσταση των αποδοχών μας στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 και είναι η ΜΟΝΗ που μας δικαιώνει.

Μέσω της ανακοίνωσης αυτής ενημερώνουμε και καλούμε όλες τις Ενώσεις Στρατιωτικών και όλους τους συναδέλφους στρατιωτικούς να δώσουμε από κοινού το παρών ( με πολιτική περιβολή ), εκδηλώνοντας την ανησυχία και τον προβληματισμό μας στα όποια νέα οικονομικά μέτρα προτείνονται και ακούγονται και που αφορούν στο μέλλον μας.

΄Ολοι μαζί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στη πλατεία Αριστοτέλους.

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε, ως Στρατιωτικοί σεβόμενοι πάντα την Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία, δίνουμε με αξιοπρέπεια το παρών την Παρασκευή, για να μπορούμε ‘’αύριο’’ να κοιτάμε στα μάτια με αισιοδοξία και περηφάνια το μέλλον – τα παιδιά μας.

Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος
ΣΕΕΝΣΑ Ε.Σ.ΠΕ.Θεσσαλίας Ε.Σ.ΠΕ.Ηπείρου Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας

Ηλίας Κολλύρης Στέφανος Κουκουράβας Γεώργιος Θεοδώρου Αθανάσιος Σαρρής