Συνέντευξη Τύπου για το πρόβλημα της έντονης δυσοσμίας στην περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπισή του θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, στις 11.00’ το πρωί, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Β. Όλγας 198, ισόγειο κεντρικού κτιρίου).
%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7
Στόχος είναι η ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος της δυσοσμίας, που ταλαιπωρεί επί δεκαετίες τους πολίτες της δυτικής Θεσσαλονίκης και το οποίο είναι σε έξαρση το τελευταίο διάστημα.
Την ενημέρωση θα πραγματοποιήσουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, η Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ελέγχου Ρύπανσης Περιβάλλοντος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, Καθηγήτρια, Ντίνα Σαμαρά και Εκπρόσωπος των ΕΛΠΕ.