Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών, σχετικά με τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
megaro-maximou_aftodioikisi

Στη σύσκεψη, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα, θα συμμετέχουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Υπενθυμίζεται ότι η FIFA έβαλε “λουκέτο” επ’ αόριστον σε όλη την αγωνιστική δραστηριότητα στην Ελλάδα, μετά εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργου Μπίκα, στη Χαλκιδική.

Το περιστατικό, για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, ήταν η αιτία που αποφάσισε να προχωρήσει σε αναστολή όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ομοσπονδία, επισημαίνεται ότι η απόφαση θα επανεξεταστεί μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τα αίτια της πυρκαγιάς που κατέστρεψε το σπίτι του αρχιδιαιτητή.