Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων(2002-2004) και το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για τους γεννηθέντες του 2005 πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο 4-5-6 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο ¨Τασος Καμπούρης¨ στην πόλη της Χαλκίδας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα είχαν οι 16 προκριθέντες σε κάθε κατηγορία, 8 από την πρόκριση της Βόρειας Ελλάδας και 8 από τη Νότια Ελλάδα.

Από τον Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ αγωνίστηκαν :
14141
Ο Τότλης Ιωάννης που προκρίθηκε στην κατηγορία των -53 κιλά Παίδων γεννηθέντες 2005 και μετά από δύο αγώνες κατάφερε να φτάσει στην 3η τιμητική θέση. Κέρδισε το 1ο αγώνα από τον 2ο κιόλας γύρο με διαφορά 12 πόντων, στον 2ο αγώνα όμως και ημιτελικό το άγχος δεν τον άφησε να αποδώσει και έμεινε στην 3η Πανελλήνια θέση.

Επίσης Μαλίγκα Έλενα προκριθείσα στην κατηγορία των -47 κιλά Κορασίδων(2002-2004). H νεαρή αθλήτρια έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα κερδίζοντας τον 1ο της αγώνα με σκορ 15-0, έχασε όμως στον 2ο αγώνα και πρόημιτελικο από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας και έτσι έμεινε εκτός μεταλλίων.

Ωστόσο η πορεία και των δύο αθλητών και ανοδική τους εξέλιξη είναι φανερή, τόνισε η προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Ιορδάνα .

ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Zagreb της Κροατίας παραβρίσκονται η αθλήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Παπαδοπούλου Κυριακή και η προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ και των κλιμακίων Μπιρόζη Αναστασία για να συμμετέχουν στο Διεθνές πρωτάθλημα Παγκοσμίου συμμετοχής 22nd Zagreb Open. Η Παπαδοπούλου αγωνίζεται στην κατηγορία -68 κιλά Νεανίδων ως μέλος της Επίλεκτης Ομάδας της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος. Αναμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.