Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, σε συνεργασία με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φ. Κουρμούση και το Επιμελητήριο Πέλλας συνδιοργανώνουν στα Γιαννιτσά και την Έδεσσα ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τα κόκκινα δάνεια των επιχειρήσεων την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 ως εξής:

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά από 16:00 – 18:00 μμ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και πιο συγκεκριμένα για τον κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών, για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, την προστασία από funds και τις κακές πρακτικές των εισπρακτικών εταιριών.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας στην Έδεσσα από 18:00 – 20:00 μμ σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Πέλλας θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης των χρεών των επιχειρήσεων προς τις τράπεζες, τις εφορείες και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Οι εκδηλώσεις θα είναι ανοικτές σε πολίτες και επιχειρηματίες και κατά την διάρκεια αυτών θα γίνει αναλυτική ενημέρωση από τον κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση όπου θα τεθούν ερωτήματα και θα δοθούν αναλυτικές απαντήσεις σε επιμέρους ζητήματα.