Την ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός Έδεσσας στην έδρα της σκληροτράχηλης Κερασιάς παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Οι βυσσινί έχασαν πλήθος ευκαιριών τις οποίες όμως είτε τις σπατάλησαν είτε σταμάτησαν στον πολύ καλό τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο πρώτο 15′ ο Μακεδονικός απείλησε με τους Κιουρτζίδη Β. και Τζηκόπουλο σε δύο φάσεις που μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Στο 40′ ο Πασσαλής Ανασ. εκμεταλλεύτηκε αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει και έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Πασσαλής Αντ. από κοντά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μακεδονικού μπήκαν δυνατά για να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά πάλι δεν τα κατάφεραν. Στο 47′ και στο 65′ ο Χαραλάμπους σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 62′ ο Λατίφι νικήθηκε σε τετ-ατέτ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Καλογιάννη. Άλλες δύο καλές φάσεις χάθηκαν από τους Ρέτζια και Τζηκόπουλο στο 70′ και το 74′ αντίστοιχα χωρίς να αλλάξει κάτι με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Κιουρτζίδης Β., Καλογιάννης, Πέτκος, Τζηκόπουλος, Χαραλάμπους, Στανίσης (46′ Κιουρτζίδης Ν.), Μαδεντζόγλου (60′ Ρέτζιας), Λατίφι, Κουκουλής, Σιδηρόπουλος.